PAKOVANJE, FOLIJE, TRAKE I MAŠINE

Go to content

Main menu

TRAKE I MAŠINICE

PP TRAKE

PP TRAKA ZA VEZIVANJE širine od 5 do 16 mm a debljine od 0,45 do 0,80 mm

Polipropilenska traka za vezivanje ili kako se popularno zove PP traka je pravi izbor za vezivanje kako lakih tako i teških tereta na paletu, ali isto tako i za zatvaranje kartonskih kutija. Česta primena je u građevinskoj, drvnoj i prehrambenoj industriji i štamparijama. Pored ovih namena pogodna je i za učvršćivanje tereta kod skladištenja ili prevoza na pr. metalnih cevi, profila ili drvene građe.

PP traka je otporna na vremenske uticaje i ima visok stepen otpornosti na kidanje.

PP trake se mogu upotrebljavati kako za mašinsko (na polu ili automatskim mašinama), tako i za pakovanje sa ručnim alatima, uz korišćenje metalnih spojnica ili postupkom zavarivanja krajeva.

Pored PP trake u mogućnosti smo da Vam ponudimo i PET (poliesterske) trake različitih dimenzija koji se odlikuju izuzetnom čvrstoćom i sa uspehom zamenjuju čelične trale za vezivanje.

Vezivanje paketa ili robe na paleti se vrši ručno i to kombinovanim alatima sa metalnom spojnicom ili termičkim spojem alatima na pogon baterijom ili mašinama na 220V.

U odabiru optimalnog alata koji će omogućiti efikasno i čvrsto vezivanje Vaših proizvoda kao i za hitne isporuke trake stojimo Vam na raspolaganju 24 časa dnevno i 365 dana u godini.

Pogledajte i naše predloge kompleta za vezivanje.

            Za bliže informacije molimo Vas da nam se obratite E-mailom ili telefonom.

 
Back to content | Back to main menu